CadX Lasershoot

Vanaf 1 maart verhogen onze prijzen, geniet nu nog van de huidige prijzen!

Maak je lid van de CadX Laserforce Club!

Gloednieuw in onze arena: de enige echte ledenclub! Sluit je aan bij een groep lasershootfanaten en geniet van tal van voordelen. 

Spanning en fun in centrum Antwerpen!

Steeds op reservatie via lasershoot@cadx.be of het formulie op deze website

Vergeet uw X-box of playstation! Voor de echte battle spanning moet u vanaf nu in CadX Lasershoot zijn, de gloednieuwe lasershoothal op 't Eilandje in Antwerpen.

Tactiek, reflexen, intelligentie en schotvaardigheid maken het verschil tussen winnen of verliezen. Dit bloedstollende spel neemt plaats in een grote arena waarin decors, lichteffecten en rookmachines voor een echte "Hi-Tech" sfeer zorgen.

CadX Lasershoot is een sportief en avontuurlijk gezelschapsspel voor alle leeftijden en bij uitstek geschikt voor zakenrelaties, verenigingen, families, scholen en vriendenclubjes. Een ijzingwekkend middel om het ijs te breken.

Op zoek naar een originele activiteit voor een verjaardagsfeestje, teambuilding of gezinsuitstap? U vindt vast en zeker uw keuze in onze arrangementen. In combinatie met ons aanbod in beachanimatie en catering hebben wij alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring.

logo lounge4event kidz enzo fmt